Іванофранківці знову скаржаться на неприємний запах з лісокомбінату


27 вересня о 15.50 годині до рятувальників надійшло повідомлення про поширення неприємного запаху з території лісокомбінату, який знаходиться на вулиці Шота Руставелі в Івано-Франківську.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

По прибуттю до місця виклику було встановлено, що на відкритій території ТзОВ  «Західтехногаз», з металевої бочки об’ємом 2,5 м.куб. поширюється неприємний запах, бочка була загерметизована харчовою плівкою.

Групою РХБЗ АРЧ АРЗ СП було проведено заміри концентрації в повітрі шкідливих речовин за допомогою аналізатора сигналізатора газів ДОЗОР-С-М-5. На території близько 40 м та біля бочки, на відстані до 1 метра, концентрація небезпечних речовин у повітрі не перевищувала порогових значень.  Працівником санепідемстанції з колонки, яка розташована орієнтовно на відстані 3 метри від металевої бочки, відібрано проби води для експертизи.

До місця події виїжджали працівники У ДСНС в області, МОГ Івано-Франківського МВ, заступник начальника АРЧ АРЗ СП, працівники поліції, працівники газової служби, головний механік ТзОВ  «Західтехногаз», працівник санепідемстанції.

До теми: На івано-франківському лісокомбінаті стався викид газу