Іванофранківців кличуть на «Poesophonia. Ніч»


16 червня в рамках Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва Porto Franko в театрі ім. І. Франка відбудеться унікальна подія під назвою «Poesophonia. Ніч».

Ця ніч буде належати тільки вам. Не буде жодних журналістів, будь-яка фіксація того, що відбувається, - під забороною. Максимально інтимна й спокійна атмосфера. Щоб домогтися такого ефекту, організатори попросять всіх гостей здати телефони та інші аксесуари в камеру схову на час перфомансу.

Слухачі розмістяться в широкому фойє, зручно розташувавшись на матрацах. У перервах для вас - чай, кава.

«Poesophonia. Ніч» пройде в трьох актах. Перший - Singapore - занурить вас в атмосферу уявного міста Singapore, сповненого таємниць і містики. Звуковий супровід - поєднання тріска, шумів, що нагадують живі голоси. Техногенне і духовне сплетуться воєдино. Прозвучить поезія М. Семенко і Ніки Турбіної.

Другий акт - Konezerte-Konzepte. Разом зазвучать таємничий голос знаменитого Юрія Іздрика, контрабас Аліреза Тогіяні та акордеон Даміана Келлера.

Акт третій - Palimpsest. Зустріч з Анн Беннент і ансамблем NOVA OPERA. Прозвучить поезія Рембо, Беккета, Бауера, Вальсера мовою оригіналу.

«Poesophonia. Ніч» стане для всіх учасників і глядачів справжнім одкровенням, перфомансом на межі містики і реальності.

Замовити квитки можна тут>