Іванофранківець намагався «пообідати» в магазині


У Івано-Франківську затримали чоловіка, який намагався «пообідати» прямо в магазині, не оплативши рахунок. Адміністратор магазину вчасно викликав правоохоронців, тому недобросовісному покупцю довелося їхати у відділ поліції.

Сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Івано-Франківської області, близько 14 години дня. Наряд групи реагування негайно виїхав на виклик.

На місці події з’ясувалось, що чоловік зайшовши до магазину, попрямував до алкогольного відділу, узяв пляшку коньяку, відкоркувавши почав пити, згодом взяв пакет із в’яленим м’ясом, щоб закусити. Побачивши таку картину, адміністратор натиснув «тривожну» кнопку поліції охорони, поліцейські затримали його на виході із закладу. Виявилось, що 30-річний місцевий житель не мав коштів для купівлі товару, вирішив швиденько випита та закусити, ще в магазині.

Зловмисника затримали та доставили до Івано-Франківського міського відділу поліції. Тепер чоловікові доведеться не тільки оплатити «обід», а й відповісти за протиправні дії.