Іванофранківець викрав мотоцикл просто на очах у власника


В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, працівники управління кримінальної поліції вийшли на слід зловмисника, який викрав мотоцикл у Тернополі.

Ним виявився 21-річний житель Івано–Франківської області, пише Терноград.

28 лютого, житель міста Збараж звернувся на лінію 102. Заявник повідомив, щоневідомий чоловік викрав його мотоцикл марки “YAMAHA MT07”. Потерпілий розповів, що на одному з сайтів в мережі інтернетрозмістив оголошення про продаж транспортного  засобу. До нього зателефонував невідомий і попросив показати товар. Продавець погодився і запросив чоловіка до себе додому.

Потенційний покупець приїхав за домовленою адресою, довго оглядав мотоцикл, перевіряв деталі і роботу двоколісника. В якийсь момент гість завів транспорт та втік в бік Підволочиська.

За словами слідчого Збаразького відділення поліція Павла Цвяха, підозрюваний виріс у багатодітній сім’ї, до кримінальної відповідальності раніше не притягувався. Хлопець розповів, що давно мріяв про спортивний мотоцикл, але коштів на таке дороге задоволення немав. Тому й наважився піти на злочин.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – домашній арешт. Зловмиснику інкримінують ч.1 ст. 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом. Триває слідство.