Іванофранківські чиновники – проти снігових заметів


Снігоприбиральні машини можна відстежити в режимі онлайн.

Іванофранківські чиновники – проти снігових заметів. Понад чотири сотні працівників виконавчого комітету та галузевих управлінь озброїлися лопатами та гайда розчищати середмістя. У зв’язку з рясним снігопадом робочий день в них розпочався на годину раніше. Вранішнє прибирання організовав міський голова Руслан Марцінків. Як треба прибирати вулиці демонструє власним прикладом.

Новоспечині двірники розділилися на групи. Площу перед адмінбудинком прибирала патронатна служба та юридичний відділ МВК. На вулиці Мельничука газдував секретаріат місьради. А на вулиці Вітовського трудиться команда заступника міського голови Олексія Кайди. Загалом управлінці охопили прибиранням основні пішохідні зони середмістя. Кажуть, фізичні навантаження зранку лише сприяють гарному настрою та плітній праці на увесь день.

За робочим процесом пильно стежать професійні двірники. При потребі розповідають про особливості ручного снігоприбирання. Кажуть, у цій справі додаткова пара рук ніколи не завадить. Особливо, під час посилення опадів.

Іванофранківці подивовані масовою толокою держслужбовців. Кажуть, таку картину побачиш не щодня. Хоча відзначають, місто і справді стало більш очищеним від снігу.

Загалом на вулицях міста працювали понад два десятки спецтехніки. Та ще півсотні двірників. Між тим, всі снігоприбиральні машини можна відстежити в режимі онлайн.