Калушанка Наталія Папазоглу відверто розповіла про те, як боролася із зайвою вагою


Співачка із Калуша Наталія Папазоглу чи не вперше відверто розповіла про свої стосунки з колишнім чоловіком та наслідки затяжної депресії і постійного стресу, у якому вона жила.

Наталія Папазоглу ще у студентські роки співала в ресторані в своєму рідному місті Калуші. Туди часто навідувався її майбутній чоловік. Його наполегливість підкорила молоду дівчину і між ними зав’язалися стосунки. Лише через деякий час, зізнається Наталія, вона зрозуміла, що шлюб невдалий, пишуть “Вікна”.

”Чоловік був бізнесменом, і коли у мене почалися проблеми зі зв’язками, я подумала, що напевно не судилося мені співати, буду я займатися торгівлею, безпосередньо своєю комерційною діяльністю за допомогою чоловіка... Але, оскільки в наших з ним особистих відносинах було все ой як не гладко, він дуже сильно пив і всі гроші йшли на випивку, сильно бив, то фактично заробляння грошей лягло на мої плечі. Ця робота виявилася дуже важкою. На своїх плечах я багато перетягати мішків цибулі, моркви, картоплі, розвантажувала тонни кавунів, динь. Тобто я працювала як звичайний чоловік-вантажник, та ще й за продавця. Робота була з шостої ранку десь до другої ночі”, — розповіла співачка вінтерв’ю виданню “Новости”.



Так тривало чотири роки. Наталія сильно набрала у вазі, адже постійний стрес і депресія давали про себе знати.


”Іноді, займаючись варінням, пранням, жінка перестає бачити в собі жінку, бере занадто багато обов’язків на свої тендітні плечі. Так само було і зі мною. Ти постійно щось робиш — то по дому, то робота, у тебе немає часу навіть на домашній догляд за собою, не кажучи про салони...” — пригадує вона.



За словами Наталії, її зайва вага стала проблемою №1 у її кар’єрі, адже практично на всіх кастингах їй відмовляли через несценічну фігуру.


— Я важила тоді 95 кілограмів, але вирішила з цим боротися. Комплекс вправ, дієта і навіть таблетки — на війні всі засоби “хороші”. Але, така жага до схуднення коштувала мені здоров’я, — розповіла калушанка. Тож, усвідомивши, що здоров’я таки найдорожче, вона вирішила зупинитися тільки на фізичних навантаженнях та скорегувати харчування.



Наталії Папазоглу знадобилося два роки посиленої роботи над собою, щоб скинути 30 кг. але відтоді у неї почалося нове життя.


— Моє життя стало стрімко змінюватися: переїзд до Києва, робота в оркестрі “РадіоБенд Олексадра Фокіна”, участь в “Х-Факторі”, запис мін-альбому, автором якого є я сама, — ділиться співачка.


Нагадаємо, днями калушанка презентувала свій перший міні-альбом. Крім того, вона презентувала через радіостанції власну пісню “Не Ворог”, яка й увійшла до цього альбому.