Калуські школярі вісім днів оздоровлювалися в Польщі


В рамках оздоровчої кампанії 2016 року міста Калуша, обдаровані діти ДЮСШ «Сокіл», кафедри плавання (15 осіб) з 08 по 16 липня 2016 року мали змогу покращувати своє здоров’я в туристичному містечку Істебни, на території Польщі.

Місто, у яке прибула команда привітало безмежними гірськими краєвидами. Кожен новий день вражав екскурсіями, які проводилися в різних містах.  Діти відвідали визначні місця Істебни, Вісли, Чешина та Устроня, інформує Калуська міська рада.

Завітавши до картинної галереї, вихованці побачили портрети своїх кумирів, а також  мали змогу переглянути документальний фільм про важкий шлях на гору Еверест.  

Неможливо не згадати й такі чарівні міста, як Ополе та Краків. Це мабуть одні з найкрасивіших великих міст, де побували спортсмени.

Одна велика команда, немов одна родина, з нетерпінням чекали повернення додому. Юні плавці отримали велику кількість вражень та спогадів, отримали нескінченний запас здоров’я  та велике бажання відвідати ці мальовничі місця  хоча б і ще один раз!