Кандидата у поліцію Франківська розпитували про ставлення до гомосексуалів та проституток


Завершився останній етап відбору до франківської поліції - співбесіда.

Це ледь не найважчий етап, оскільки комісія повинна була за 15 хвилин визначити хто з кандидатів готовий до служби у поліції.

Один із кандидатів Богдан Сурмашевський написав на своїй сторінці у Фейсбук як проходила співбесіда і які питання цікавили комісію. 

За словами Богдана, запитань було дуже багато і розпочались вони ще від порогу. Зокрема першим було питання про водійські права та рівень їзди на автомобілі від 1 до 5.

Далі Сурмашевському запропонували розказати щось про себе, а після цього комісія почала задавати питання, які трохи спантеличили хлопця.

"Мені навели приклад - Якщо б моя майбутня дружина працювала проституткою 2 роки чи одружився я б з нею? Я відповів - Ні. Хоча згодом поміняв свою точку зору. Також було запитання про те, коли в останнє напивався? Як ставлюсь до гомосексуалістів? Як я ставлюсь до того чи може гомосексуаліст працювати поліцейським? Та, як би я ставився до свого напарника гомосексуаліста?", - написав Сурмашевський.

Були за словами кандидата у поліції і запитання стосовно майбутньої служби.

"Ще був один приклад з Івано-Франківським вокзалом, на перехресті біля якого немає пішоходного переходу, і як би я штрафував людей, які переходять дорогу в невстановленому місці?", - розповідає кандидат. 

Загалом Богдан Сурмашевський розповідає, що співбесіда йому сподобалась. А тепер хлопець чекає на результати і сподіваєть, що найближчим часом стане новим патрульним поліцейським рідного міста.