Капітан франківських "тепловиків": Їдемо у Маріуполь віддавати борг за матч першого кола


У суботу, 18 березня, в рамках 21 туру чемпіонату України серед команд другої ліги франківський клуб "Тепловик-Прикарпаття" зіграв перший матч у новому сезоні. Гра була напруженою. Та в підсумку франківці перемогли новокаховську «Енерггію» з рахунком 3:1.

Про враження від гри, підтримку вболівальників та настрій перед новим матчем розповів капітан "Тепловик-Прикарпаття" Володимир Боришкевич.

- Володимире, які враження від першої офіційної гри в 2017 році?

- Враження тільки позитивні. Три місяці готувалися до відновлення чемпіонату. Дуже сильно хотіли виграти, тому з нетерпінням  чекали на цей матч.

- Чи допомогла команді підтримка вболівальників?

- Дуже радий, що прийшла велика кількість людей, які підтримували нашу команду упродовж всього матчу. Відчувалося, що люди теж скучили за футболом і приємно, що нам вдалося порадувати їх своєю грою і створити для вболівальників справжнє свято.

- Збори, які команда провела взимку даються взнаки?

- Звичайно. Вже зараз відчутна різниця між тим станом в якому ми були напередодні 1 кола, коли зібралися буквально за 2 тижні до чемпіонату і зараз. Команда набирала фізичну форму на зборах в Яремчі після чого був ігровий цикл в Києві на турнірі ім. Закарлюки. Зараз це відчувається. Ми стали зігранішими, маємо добру фізичну форму, хлопці боряться одне за одного до кінця і думаю, що з трибун це помітно. При нагоді дякуємо керівництву міста за можливість провести якісну підготовку до другої половини сезону.

- Яка ситуація в команді напередодні виїзду в Маріуполь, чи всі здорові? 

- У попередньому матчі не могли грати Дербах і Денега, відновлюється від пошкодження Вульчин, плюс у Комара невелика мікротравма. Але всі хлопці хочуть тренуватися і грати. Нас чекає неблизька поїздка, але готуємося до цього матчу дуже серйозно.  Хочемо віддати "борг" Маріуполю за матч першого кола.

До теми: «Тепловик-Прикарпаття» стартував в сезоні з перемоги