Карітас допоміг багатодітній родині Яремчуків із Тисмениці


Вже вкотре БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» завдяки фінансуванню благодійної фундації "Люди в потребі" (Німеччина, м. Трір) має можливість допомогти людям, які в силу тих чи інших обставин, опинились у складній життєвій ситуації.

Впродовж останніх трьох місяців покращити свої житлово-побутові умови мала можливість багатодітна родина отця Василя Яремчука з Тисмениці. За кошти проекту вони придбали будівельні матеріали, за допомогою яких  облаштували ванну кімнату, кухню та коридор у своєму помешканні.

Сім’я Яремчуків виховує 11 дітей, з яких найстаршій дочці 17 років, а наймолодшій дочці – 1 рік.  Семеро дітей шкільного віку, четверо - дошкільнята. Діти проживають в дружній обстановці, допомагають одне одному  виконувати домашнє завдання, старші слідкують за порядком у хаті. Троє старшокласників навчаються у ліцеї, мають добрі успіхи у навчанні, четверо менших школярів  відвідують заняття у  музичній школі.

«Щиро дякую всім добрим людям з далекої Єпархії Трір та Карітасу Івано-Франківськ, що  відреагували на  мої потреби. У Карітасі я завжди можу знайти підтримку та розуміння. Вони допомагають моїй сім’ї продуктами харчування, засобами особистої гігієни, теплим одягом, взуттям та канцтоварами. Добре, якщо поряд є люди, які це розуміють і готові прийти на допомогу»  - ділиться своїми враженнями о. Василь.