Карітас оголошує конкурс на логотип для проекту, який опікується інвалідами на Прикарпатті


Івано-Франківський Карітас оголосив конкурс на кращу назву і логотип мережі ініціативних батьківських груп, центрів соціальної інтеграції людей з особливими потребами в Івано-Франківській області.

Метою конкурсу є не лише розробити логотип та назву об’єднання центрів, які опікуються інвалідами, але й посилити увагу та інтерес до неповносправної молоді, до захисту і дотримання їхніх прав, передбачених Конвенцією ООН «Про права інвалідів». Карітас також прагне популяризувати підтримку місцевих груп самодопомоги у різних районах Прикарпаття на рівні державних структур та підвищити суспільну роль мережі центрів інтеграції людей з особливими потребами в Івано-Франківській області.

Учасниками конкурсу може бути молодь з особливими потребами, їхні батьки та всі охочі.Переможці конкурсу будуть нагороджені цінними призами.Прийом робіт триває до 30 жовтня.

Всі роботи, подані на Конкурс, будуть розміщені в соціальній мережі «Мережа груп самодопомоги» з 30 жовтня по 25 листопада 2015 року,  шляхом громадського голосування буде визначено фіналістів, з яких комісія обере переможця. Інформація щодо конкурсу розміщена також в соціальній мережі за адресою: http://vk.com/club98722003 «мережа груп самодопомоги».

З усіх питання щодо Конкурсу просимо звертатись до контактної особи Попадин Христина тел.: (098)-931-50-39 або за електронною поштою: caritas-ivano-frankivsk@ukr.net