"Карпатнафтохім" вже почав продавати першу продукцію після запуску


Після виконання відповідальних робіт з пуску основних виробництв та виведення установок на необхідні потужності перед колективом товариства «КАРПАТНАФТОХІМ» постали нові важливі завдання, пов’язані з реалізацією готової продукції.

Адже за роки вимушеного простою партнерам калуського нафтохімічного підприємства доводилося працювати з іншими виробниками продукції, тож тепер слід знову відвойовувати втрачені позиції і вести наполегливі пошуки нових ринків, повідомляє Нафтохімік.

Проте, як зауважив начальник відділу поставок і логістики Роман Псюк, розпочали процес завоювання ринку з реалізації поліетилену. 

"Протягом майже всього минулого тижня ми відвантажили цей продукт нашим партнерам і вже маємо замовлення ще на більш як 3,5 тис. тонн.Перші вантажівки з поліетиленом поїхали в міста Східної України та Київ. Поставляємо його також споживачам і з інших регіонів країни, зокрема і в сусідні області. Є в нас хороші перспективи поставок поліетилену в країни Східної Європи, зокрема Польщу, Сербію, Румунію та інші. Закордонних споживачів також задовільняє якість нашого поліетилену", - каже начальник.

Також має попит у партнерів пропілен. Псюк запевняє, що від бажаючих його придбати нині лунає чимало дзвінків, надходять повідомлення з пропозиціями. Особливу зацікавленість до нього проявляють підприємства з Польщі й інших держав Європи.