Керівник "Самопомочі" Прикарпаття не пам'ятає прізвища своїх іноземних партнерів


Сьогодні до Івано-Франківська приїхав голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк, щоб представити команду яка буде йти на місцеві вибори.

На прес-конференції був присутній і голова обласного осередку "Самопомочі" Тарас Виноградник, який одночасно є керівником будівельної компанії "Арсенал-Сіті" (раніше відомої як МАОДОТ-1).

Серед іншого, журналісти поцікавились у Тараса Виноградника хто є власником вищезгаданої компанії, 90% активів якої знаходиться в офшорах. Адже "Самопоміч" позиціонує себе як відкриту та прозору політичну силу.

 Першим на це питання почав відповідати нардеп Березюк.

«Бізнес і політика у нас тісно пов’язані, а так не повинно бути. Адже політика це вища професійна діяльність , а бізнес це кров і ненависть. Тому це питання до пана Тараса», - зауважив народний обранець

Проте керівник "Арсенал-Сіті" не зміг чітко відповісти на запитання журналіста.

«У нас все прозоро і публічно, інформація хто є засновники є на сайті компанії. Мені довго довелося переконувати інвесторів, які вклали гроші в Івано-Франківськ.  Їх є п’ять, проте їхніх прізвищ я не пам’ятаю», - відповів Виноградник.

Варто зазначити, що на сайті "Арсенал-сіті, який вказав бізнесмен, жодної інформації про співзасновників компанії немає.