Клієнти звинувачують у шахрайстві керівника танцювальної студії


В Івано-Франківську працівники танцювальної студії та батьки вихованців звинувачують керівництво «Caramel Pole Dance Studio» у шахрайських діях.

Батьки розповідають, що директор звільнив всіх тренерів не заплативши їм ні копійки за відпрацьовані години, передає кореспондентка Бліц-Інфо. Окрім того, під час візиту він прихопив з собою все спорядження та ноутбук.

«Ніколи не думала, що таке може статися з моєю дитиною, але... ми довго вирішували на який вид спорту нам записати та вирішили піти в «Caramel» на пробне заняття. Дитина була в захваті від тренера і з кожним заняттям просилася все більше. Сказати чесно умов директор не зробив – роздягалок не було всі перевдягалися просто в коридорі дітки та дорослі зал маленький, але це все перекривали дуже хороші тренери які дійсно старалися і викладалися на повну. Але сьогодні їхній «псевдо директор» звільнив всіх чудових тренерів не заплативши їм ні копійки за відпрацьовані години. Дітей та їх батьків намахав на величеньку суму продаючи абонементи на заняття на перед під приводом акції... Гроші віддавати не хоче всіх заспокоює що будуть інші тренери», - написала у мережі Надія Шаган.

Галина Юхновська зауважує, що дозвонитись до керівника студії Павла Дмитраша практично нереально, він також не відповідає на повідомлення.

Водночас у коментарі Бліц-Інфо у прес-службі Нацполіції в області зазначили, що наразі у них не зареєстровано жодного звернення щодо шахрайський дій керівництва студії.​

Втім, батьки та викладачі стверджують, що аналогічні випадки трапились також в Одесі та Львові.  Зокрема, у Одесі звільнені працівники звернулись за допомогою до Національної асоціації захисту прав громадян та написали відповідні заяви до управління держпраці.