Клініка ISIDA відкриває соціальну програму «Здійсніть мрію про дитину з ISIDA»


Цьогоріч у травні приватна клініка ISIDA представить соціальну пропозицію, завдяки якій п'ять подружніх пар отримають шанс стати батьками. У межах програми «Здійсніть мрію про дитину з ISIDA» всі пацієнти, які звернулися до клініки вперше з проблемою безпліддя, мають можливість отримати безкоштовну консультацію лікаря-репродуктолога. Пропозиція діятиме протягом п’яти місяців з травня по вересень 2016 р.

Соціальна програма призначена для пар, які вже більше року безуспішно намагаються завести дитину. З 1 травня по 31 вересня, пройшовши безкоштовну консультацію в клініці ISIDA, пацієнти отримають шанс на безкоштовну комплексну програму лікування.

Записатися на консультацію до репродуктолога можна, скориставшись спеціальною формою на сайті клініки: www.form-ivf.isida.ua.

Десятого числа кожного місяця, з червня по жовтень, серед усіх пацієнтів, які пройшли початкову безкоштовну консультацію в клініці ISIDA, медичний консиліум визначатиме пару, яка отримає шанс стати батьками. Діагностику можуть пройти пари, що перебувають в офіційному чи цивільному шлюбі. Загалом п’ять пар скористаються комплексною програмою лікування або запліднення (в залежності від потреби). Це може бути консервативне лікування, внутрішньоматкова інсемінація, ЕКЗ (екстракорпоральне запліднення) або інша необхідна програма. Детально про умови можна дізнатися на спеціальній сторінці на сайті: www.eko.isida.ua.

Віктор Козін, генеральний директор клініки ISIDA: «ISIDA постійно опановує останні світові досягнення в галузі лікування безпліддя. Ми застосовуємо сучасні види діагностики, в тому числі дослідження на базі власної сертифікованої за європейськими стандартами лабораторії генетики. Коли пацієнт після кількох складних спроб невдалого лікування приходить до нас і після початкового прийому вагітніє – це диво! Таке трапляється, і заради таких історій ми живемо! Однак наша мета – не лише успішна вагітність, головний результат – це народження нового життя».

Клініка ISIDA, заснована як центр з лікування безпліддя, однією з перших в Україні опанувала допоміжні репродуктивні технології. Фахівці клініки вже протягом 24-х років допомагають появі на світ дітей, народження яких без допомоги лікарів було б неможливим. Сьогодні клініку ISIDA відрізняє багаторічний досвід і комплексний підхід до факту відсутності дітей в сім'ї – це не лише проблема безпліддя, але і звичне невиношування вагітності, відсутність дітей у сім'ї через ризик передачі генетичних захворювань майбутньому потомству, відкладене материнство. Успішність лікування в ISIDA відповідає рівню розвинених європейських країн і становить 46,5% на кожну спробу запліднення.

Довідка про клініку ISIDA

ISIDA – одна з провідних недержавних мереж спеціалізованих клінік, яка об'єднує акушерсько-гінекологічний комплекс і три амбулаторно-поліклінічних центри в місті Києві. Медичні центри ISIDA спеціалізуються на акушерстві, гінекології, мамології та патронажному педіатричному спостереженні – тобто надають широкий спектр медичних послуг для жінок і дітей до трьох років.

ISIDA була заснована в 1992 році в Донецьку як центр з лікування безпліддя. У 1995 році її відділення з'явилося в Києві. Через 9 років в Києві (бул. Івана Лепсе, 65) під брендом ISIDA був відкритий перший в Україні недержавний акушерсько-гінекологічний комплекс.

На сьогоднішній день ISIDA представлена ​​акушерсько-гінекологічним стаціонаром, а також трьома поліклінічними центрами в Києві (на Оболоні, на Лівому березі, на Печерську).

Сайт клініки ISIDA: www.isida.ua.

За додатковою інформацією просимо звертатись:

Оксана Овсяннікова

+38 044 221 02 94

+38 067 242 75 50

o.ovsiannikova@slashcommunications.com