Кмітлива надвірнянка запросила вуличного грабіжника додому


Нещодавно Надвірнянський районний суд розглянув кримінальне провадження щодо місцевого чоловіка, якого обвинувачують у грабежі.

В судовому засіданні встановлено, що 14 квітня 2015 року приблизно о 22:00 год. обвинувачений підійшов до потерпілої, яка проходила по вул. Купчинського, що в м. Надвірна, Івано-Франківської області та шляхом застосування насильства відкрито заволодів сумкою потерпілої, пише НП

Перевіривши її вміст, він виявив, що там відсутні грошові кошти, та будь-які матеріальні цінності, після чого сумку повернув потерпілій.

Продовжуючи свої злочинні дії обвинувачений з метою особистого збагачення, спільно з потерпілою за її пропозицією, направився до її квартири, що в м. Надвірна по вул. Купчинського 9/15, з метою відкритого викрадення її майна. Прийшовши до дверей вказаної квартири , обвинувачений був затриманий чоловіком потерпілої, який в цей час перебував вдома.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винним в предявленому обвинуваченні та просив його суворо не карати, у вчиненому щиро розкаявся і запевнив суд, що подібного більше не повторить.

На підставі вищевикладеного, суд визнав винуватим чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ст. 186 ч.2 КК України та призначити покарання чотири роки позбавлення волі. Застосовуючи ст. 75 КК України обвинуваченого від відбування основного покарання з випробуванням і встановити йому іспитовий строк тривалістю один рік шість місяців.