Колектив франківського міського парку став на захист свого керівника


Профспілкова організація колективу КО «Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку ім.Т.Г.Шевченка» звернулась до міського голови Руслана Марцінківа з проханням залишити керівником організації Володимира Ротару.

Як відомо, під час однієї з оперативних нарад мер заявив, що планує змінити директора міського парку. З 1 березня цю посаду має зайняти Руслана Василюк - екс-директор ЄРЦ.

На думку колективу, такі зміни є необгрунтованими, адже за час керівництва Ротару парк тільки ровивався.

"Звертаємо Вашу особливу увагу, шановний Руслане Романовичу, що працівники  організації, як ніхто  інший, можуть підтвердити, що за час перебування  на посаді директора Ротару Володимира Ілліча, наша організація не мала заборгованості ні по заробітній платі перед працівниками, ні перед  соціальними фондами, ні в податковій сфері, а також  перед  іншими організаціями і установами.

Під управлінням  Ротару В.І. було здійснено об’єднання  міського парку, площею 24,4 га з міським озером. Крім того,  приєднали територію  парку по вул.Молодіжна та озера в мікрорайоні  Пасічна. При цьому   штат працівників не збільшився, а навпаки став менший, в зв’язку з  недостатнім фінансуванням з міського бюджету. Не дивлячись  на наявність 20%       працівників від потреби, території нашої організації завжди були найчистішими в місті. За рахунок того, що з міського бюджету не компенсувались  витрати на утримання території, нашою організацією, під керівництвом В.Ротару було  зекономлено десятки мільйонів гривень  для територіальної громади міста",- йдеться у заяві, що підписали члени профспілок та працівники парку.

До теми: Роботу директора міського парку Володимира Ротару буде перевіряти спеціальна комісія

Як міський голова Франківська погрожував директору парку звільненням​

Через бездіяльність директора міського парку, Франківськ може втратити грант від ЄС