Коломиянин зламав щелепу дівчині за відмову провести з ним ніч


Нещодавно Коломийський міськрайонним судом було винесено вирок жителю Коломийщини, який надто бурхливо відреагував на відмову дівчини, відтак зламав їй щелепу.

Як зазначила у суді потерпіла, вона поверталася з хлопцем з нічного клубу. Дорогою обвинувачений запропонував їй піти до нього додому, однак,  вона   відмовилася. Через це  між ними виникла словесна суперечка, яка з нецензурної лайки переросла  у фізичну сутичку, під час якої обвинувачений наніс їй удар рукою в обличчя, зламавши їй щелепу. Отримані травми дівчина  лікувала в Івано-Франківській обласній  клінічній лікарні, що кардинально вплинуло на її  фізичне та  психічне здоров’я, пише Галицький корепондент.

Зокрема, потерпіла розповіла, що і через кілька місяців після вказаної  події відчуває біль, а також  боїться виходити на  вулицю щоб з нею знову не сталося чогось подібного.

Вказані обставини завдали та завдають їй  значних моральних страждань, різко змінили її життєві плани.

Потерпіла  також зазначила, що не погоджується на запропонований  обвинуваченим розмір відшкодування завданої їй моральної шкоди, оскільки вона вважає,   що обвинувачений  повинен  їй  відшкодувати  таку шкоду в  розмірі  саме  60000 грн.

Оскільки  обвинувачений цього не зробив, то вона просить покарати його суворо та задовольнити  пред’явлений нею цивільний позов в повному обсязі.

Сам чоловік у скоєному щиро розкаювався та всіляко допомагав розслідуванню. Відтак суд вирішив, що відшкодування у сумі 60 000 гривень є надто завищеним.

Суд постановив покарати чоловіка обмеженням волі на 1 рік, та звільнити його  від відбування призначеного покарання з випробуванням,  оскільки необхідним і достатнім для виправлення обвинувачених та попередження нових злочинів буде саме такий вид покарання.  Суму відшкодування за зламану щелепу та страх виходити на вулицю зменшили до 8 000 гривень.