Коломийська Центральна районна лікарня отримала нове медичне обладнання


В рамках програми “Заради життя” благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” закупив для дитячого відділення Коломийської Центральної районної лікарні нове медичне обладнання, а саме - стерилізатори для знезараження виробів медичного призначення.

Основне завдання стерилізатора - це знищення всіх форм бактерій, вірусів та інших мікроорганізмів, в тому числі спороносних, за допомогою створення високої температури всередині камери. Загальна вартість стерилізаторів - понад 230 тис. грн. До цього часу в медичному закладі використовувалось “морально застаріле” обладнання.

Передача медичного обладнання відбулась 15 листопада у приміщенні Коломийської Центральної районної лікарні.

“Ми, як тільки дізнались, що є така можливість співпраці з фондом “Допомагати просто!” через ПриватБанк, одразу ж звернулись. І, чесно кажучи, не розраховували на миттєву відповідь і тим більше - на позитивний результат, - говорить головний лікар дитячої лікарні Олег Токарчук. - Ми давно співпрацюємо з ПриватБанком по зарплатному проекту і дуже втішені, що і таким чином змогли підставити один одному своє плече допомоги”.

“Ці  стерилізатори для лікарні були закуплені завдяки благодійним внескам небайдужих клієнтів та співробітників ПриватБанку. Жертвуючи посильні суми, вони дарують здоров’я, а деколи - й життя, мільйонам українців. Ми щиро дякуємо усім, хто долучається до благородної справи. Допомагати просто - і клієнти банку щодня доводять це”, - зауважив директор Прикарпатського РУ ПриватБанку Юрій Акуленко.

ПриватБанк спільно з фондом “Допомагати просто!” закликають всіх небайдужих приєднатися до їхнього проекту. Перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Інтернет-банку Приват24 і в мобільному додатку. Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.