Комісія облради з питань медицини і соцполітики


5 травня 2016 р. 14.00 год. в 500 каб. відбудеться постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики 5 травня 2016 р.

І. Питання, які передбачається розглянути на п’ятій сесії обласної ради сьомого демократичного скликання

 

1. Про проект рішення обласної ради “Про дозвіл на продаж автомобіля” (обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики).

Доповідає: Мирон Матейко

 

2. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної цільової програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДУ на 2015-2018 роки”. 

Доповідає: Мирон Матейко

Запрошені: Роман Остяк 

 

3. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття 2013-2020”.(“Про внесення змін до регіональної цільової програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2020 року”).

Доповідає: Мирон Матейко

 

4. Про проект рішення обласної ради “Про дозвіл на списання автотранспорту” (Залучанський дитячий будинок-інтернат Снятинського району).

Доповідає: Леся Бурдяк

 

ІІ. Про розгляд листів та звернень

 

5. Про календарний план заходів на 2016 рік цільових програм галузі “Охорона здоров’я”.

Доповідає: Мирон Матейко

 

6. Про календарний план заходів на 2016 рік цільових програм галузі “Cоціального захисту населення області”.

Доповідає: Леся Бурдяк

 

7. Про перенесення розгляду Програми протидії захворювання на туберкульоз в області у 2014-2016 роках і Програми протидії захворювання на туберкульоз в області на 2017-2020 роки на ІV квартал 2016 року.

Інформує: Мирон Матейко

 

8. Про лист Івано-Франківського обласного військового комісаріату стосовно виділення додаткових коштів з обласного бюджету для обстеження призовників, кандидатів на військову службу за контрактом.

Доповідає: Манолій Піцуряк

Запрошені: Володимир Ярмощук

 

9. Про лист Івано-Франківського громадського об’єднання “Прикарпатбат Чорнобиль” стосовно виділення коштів з обласного бюджету для виготовлення та встановлення пам’ятного знаку на місці дислокації Івано-Франківського протипожежного батальйону, сформованого на принципах воєнного часу для ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Доповідає: Манолій Піцуряк

Запрошені: Ярослав Олійник

 

10. Про листи Всеукраїнського об’єднання “Голос”, працівників трудового колективу та членів профспілки комунального закладу “Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” (додається).

Доповідає: Мирон Матейко

Запрошені: Володимир Похмурський, Ростислав Гудзінський

 

11. Про звернення благодійної організації “Українська благодійна мережа”.

Доповідає: Манолій Піцуряк

Запрошені: Микола Сухолиткий

 

12. Про лист Львівської обласної ради (додається).

Доповідає: Леся Бурдяк