Комісія облради з питань соціально-економічного розвитку


24 листопада о 9 год. - засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (каб. 500 ОР);

1. Про Регіональну цільову програму розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2017-2018 роки.

Доповідає: Жанна Петрівна Табанець – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

2. Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2017-2019 роки.

Доповідає: Віталій Іванович Костишин – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна

3. Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління облдержадміністрації на 2017-2019 роки.

Доповідає: Віталій Петрович Семків – начальник господарського управління обласної державної адміністрації

4. Про затвердження нової редакції Статуту обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації”.

Доповідає: Юрій Любомирович Басараб – начальник управління житлово-комунального господарства департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації

5. Про затвердження нової редакції Статуту обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.

Доповідає: Юрій Любомирович Басараб

6. Про затвердження у новій редакції Статуту Івано-Франківського базового медичного коледжу.

Доповідає: Мирон Федорович Матейко – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації

7. Про затвердження у новій редакції Статуту Коломийського медичного коледжу імені Івана Франка.

Доповідає: Мирон Федорович Матейко

8. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийської центральної районної лікарні.

Доповідає: Мирон Федорович Матейко

9. Про надання дозволу на списання автотранспорту комунальному підприємству “Обласний аптечний склад” та комунальному закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги”.

Доповідає: Мирон Федорович Матейко

10. Про затвердження у новій редакції Статуту  Івано-Франківського фізико-технічного ліцею Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації

11. Про затвердження у новій редакції Статуту Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

12. Про затвердження у новій редакції Статуту Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

13. Про затвердження у новій редакції Статуту Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

14. Про зміну найменування та затвердження Статуту Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів в новій редакції.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

15. Про зміну найменування Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей з сільської місцевості.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

16. Про затвердження у новій редакції Статуту Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

17. Про затвердження нової редакції Статуту Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак – начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації

18. Про затвердження нової редакції Статуту Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак

19. Про затвердження у новій редакції Статуту автопідприємства Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає:

20. Про затвердження у новій редакції Статуту Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Доповідає:

21. Про затвердження нової редакції Статуту Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак – начальник управління культури та релігій обласної державної адміністрації

22. Про затвердження нової редакції Статуту Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак

23. Про створення обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк”.

Доповідає:

24. Про внесення змін до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 18.03.2016. № 121-4/2016.

Доповідає: Василь Степанович Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

19. Про затвердження висновків про вартість продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

25. Про надання громадській організації “Поступовий гурт франківців” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

26. Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Ребета, 10 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

27. Про укладення з Івано-Франківською обласною організацією Українських Націоналістів в Україні договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

28. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш