Комісія облради


4 травня о 11.00 год. в 500 кабінеті Івано-Франківської облради розпочнеться комісія обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунального власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Порядок денний 

1. Про розподіл коштів спеціального фонду обласного бюджету, що спрямовуються у 2017 році на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року.

Доповідає: Назарій Іванович Іванів – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування  обласної державної адміністрації

 

2. Про надання повноважень орендодавця Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театру імені Івана Франка.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак – начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації

 

3. Про надання дозволу на списання медичного обладнання Комунальному закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр”.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан – заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації

 

4. Про  внесення  доповнення  до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 336-11/2016 “Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік”.

Доповідає: Анатолій Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради

 

5. Про інформацію начальника головного управління Держгеокадастру в області щодо врегулювання питання користування земельною ділянкою на вул. Максимовича, 10 у м. Івано-Франківську.

Інформує: Руслан Іванович Копча – начальник головного управління Держгеокадастру в області

 

6. Про розгляд скарги жительки м. Коломиї Фірманюк М. Н. на працівників Коломийського міжрайонного бюро технічної інвентаризації. 

Доповідає: Валерій Чорний – начальник комунального підприємства обласної ради “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”

 

7. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Оксана Василівна Лебідь – заступник начальника управління об’єктами спільної власності територіальних громад області