Комунальники пояснили, чому біля стоматкорпусу на стометрівці не буде лавок


Днями у мережі Facebook з'явився обурливий допис франківця Тараса Майстришина. Чоловік бідкається, що біля стоматкорпусу Медичного університету, що на Незалежності, немає лавок.

За словами франківця, присісти там містяни не можуть вже рік, адже комунальники розібрали дерев'яну частину лавок. 

"Комунальники обіцяли до "Зелених свят" поновити. Та тільки не уточнили котрого року. Брусочки поміняли та й ті уже догнивають. З лісом в Карпатах проблема лиш штабелями на експорт премо. Тай і негоже на бетоні сидіти, тра підстелити, щоб задничину не перестудити,"- йдеться в дописі.

Втім, як пояснив у розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо, директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, встановлювати там лавки не планують. Натомість на цій території облаштують пішохідний фонтан.

"Вся площа перед стоматкорпусом має реконструюватись. Тих лавок не буде, буде інша концепція - пішохідний фонтан. Згодом плануємо оголошувати тендер, тому нема сенсу ставити тимчасові лавочки",- пояснює Смушак.

Нагадаємо, фонтан мали встановити ще минулого року, однак йшла судова тяганина з київською фірмою, яка виграла тендер, але так і не взялась за роботу. Михайло Смушак також додав, що місто суд виграло.

Тож згодом франківців тішитиме нова зона для відпочинку.

Результат пошуку зображень за запитом