Комунальний довгобуд на Стефаника разом із землею виставили на торги вчетверте


Місцева влада ніяк не позбудеться довгобуду по вулиці Стефаника, 31. За останні 9 місяців недобудована будівля лазні виставлялась на торги тричі. Черговий аукціон пройде наприкінці липня.

Перший аукціон з продажу незавершеного будівництва лазні пройшов у грудні минулого року. Тоді на торги виставлялись єдиним лотом і об’єкт нерухомості, і земля під ним. Початкова ціна становила 8 млн грн. Однак бажаючих викупити довгобуд не знайшлося. пише Побувано в ІФ.

Черговий аукціон з продажу комунального майна пройде 27 липня. На торги єдиним лотом виставлена незавершена будівля лазні разом із земельною ділянко. Об’єкт нерухомості має три поверхи, а ступінь готовності ледь перевищує 50%.

Площа земельної ділянки - 0,2391 га. Її цільове призначення -  для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, для обслуговування цілісного майнового комплексу. Ділянка відноситься до категорії земель громадської забудови.

Ділянка на кадастровій карті 

За довгобуд та землю під ним міська рада просить 7 319 417 гривень.

При цьому, об’єкт приватизації продається без збереження спеціалізації. Тобто, новому власнику нічого не заважає замість лазні побудувати, до прикладу, торговий комплекс чи в крайньому випадку багатоповерхівку.   

Крім того, покупець зобов’язаний завершити будівництво на протязі 3 років. 

Будівля лазні на вул. Стефаника, 31