Концерт Павла Табакова


20 жовтня у рамках туру містами України з новою концертною програмою «Любов Жива» Павло Табаков виступить в Івано-Франківській обласній філармонії.

Перший етап гастролей Павла Табакова «Любов Жива» цієї осені охопить вісім міст Західної та Центральної України. Старт туру співак, композитор, переможець телепроектів «Шанс» та «Голос країни» символічно вирішив зробити у рідному Львові – 11 жовтня на сцені Львівської опери. Далі гастрольний графік Табакова і його групи виглядатиме так: 20 жовтня - Івано-Франківськ (Філармонія), 21 жовтня – Чернівці (Філармонія), 27 жовтня – Тернопіль (Драмтеатр ім. Т. Шевченка), 28 жовтня – Луцьк (Палац Культури), 29 жовтня – Рівне (Міський Будинок Культури), 13 листопада – Вінниця (Філармонія), 14 листопада – Київ (Caribbean Club).

За останній рік Павло Табаков, якого більшість знає як «невиправного романтика», багато експериментує у новому стилі - в танцювальній музиці. І робить це вдало: треки «Любов Жива. Radio Remix» та «Я для тебе» одразу завоювали український радіопростір і досі перебувають у гарячій ротації на десятках радіо. А на початок осені співак готує прем’єру танцювального кліпу «Я для тебе».

  • Любов присутня усюди. На цих концертах я буду говорити про любов різними мовами і у різних стилях! – каже Павло Табаков. – Кожен свій виступ я закінчую такими словами: «Акумулюйте у собі Любов і щедро діліться нею зі світом! Так світ неодмінно стане кращим!». Я дуже хочу, щоб після двох годин музики люди виходили із залу хоча б трішки щасливішими! 

Квитки на концерт Павла Табакова «Любов Жива» в Івано-Франківській філармонії 20 жовтня можна придбати за посиланням.