Концерт, семінари та міська Хресна Дорога: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Фестивалі, театральні вистави, виставки, лекції або ж концерти зірок. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 27 березня до 2 квітня.

Отже, у понеділок, 27 березня о 18 год. в в івано-франківському обласному драмтеатрі відбудеться шоу-концерт з нагоди Міжнародного дня театру "Театроманія".

Результат пошуку зображень за запитом

Вівторок, 28 березня, буде наповнений подіями. Зокрема о 12.00 в Івано-Франківському університеті права імені Короля Данила, (Євгена Коновальця 35) відбудеться безкоштовний семінар Поради від працедавців: Рецепти професійного успіху.

Поради від працедавців: рецепти професійного успіху – новий корисний проект для студентів Прикарпаття. Представники провідних вітчизняних та закордонних організацій розповідатимуть про ті особливості, навички та вміння, яких вони сподіваються від майбутніх працівників. Допоможуть закласти фундамент для майбутніх професійних досягнень та отримати місце стажування (роботи). Участь в проекті - можливість навчитись визначати пріоритети, планувати, організовувати, наполегливо навчатись та розвиватись, ставити цілі та досягати успіху в навчанні та кар'єрі..! 

Поради від працедавців: ДП ВО

Цього ж дня о 18 год. в в івано-франківському обласному драмтеатрі покажуть виставу "За дверима бажань"

Що буде, якщо ніколи не зачиняти двері в квартиру? Ясна річ, рано чи пізно квартиру «почистять»… А якщо з найціннішого в квартирі лише …гнилий кран? Ну, тоді рано чи пізно в квартиру через гостинно прочинені двері ввійде…ЩАСТЯ! 

Пов’язане зображення

Також о 18.00 год. в Книгарні "Є", Незалежності 31 розпочнеться Читання п'єси Марії Ладо "Дуже проста історія".

«Драма Є!» - час зустрічі любителів драматургії та театру, де кожен охочий може спробувати себе в ролі актора та дізнатися, що таке сучасний театр.

Читанні п'єси  Марії Ладо

На завершення дня о 18.30 в Urban Space 100, Грушевського 19 відбудеться Презентація планів і айдентики мистецької програми Теплого Міста

Також з координаторкою напряму Liliia Gogol говоритимуть про плани, майбутні проекти і сучасне мистецтво

Презентація планів і айдентики мистецької програми Теплого Міста

Не менше подій відбудеться і в середу, 29 березня. Серед найцікавіших можна виділити треніг 4 кроки до лідерства ,який розпочнеться о 17.00 год. в кафе STANTSIYA, Незалежності 4.

Додай барв до своєї весни та розбуди свої лідерські якості. Починаючи з 22 березня, чотири середи поспіль, ти матимеш можливість дізнатися більше про те, якими якостями має володіти справжній лідер та як їх розвинути у собі! Пізнай себе, навчися знаходити вихід, надихай оточуючих та стань частиною світу! Ти зможеш у повній мірі відчути силу людського розуму, наснаги і впевненості.

4 кроки до лідерства

А вже о 17.30 велолюбителів запрошують в Urban Space 100, Грушевського 19 на Зустріч з Поліцією Івано-Франківська.

Програма "Стала Мобільність" платформи "Тепле Місто" організовує зустріч з Патрульна поліція Івано-Франківська в рамках якої з велоспільнотою та мешканцями міста поспілкуємося про правила пересування, поведінку на дорозі та інші нюанси, які Вас цікавлять. Гарна можливість розпитати про те, що давно турбує!

Зустріч з Поліцією Івано-Франківська

О 18.00 в Муніципальному Центрі Дозвілля, Набережна 42 відбудуться Півфінальні ігри КВН "Кавалєрка 2017".

Півфінальні ігри КВН

Також 29 березня о 18 год. в івано-франківському обласному драмтеатрі покажуть виставу "Кохання з присмаком дощу".

Діалог почуттів за мотивами оповідання Г.Маркеса "Очі блакитного собаки".

Результат пошуку зображень за запитом

В чертвер 30 березня о 18.00 в івано-франківському обласному драмтеатрі покажуть виставу "За двома зайцями".

Результат пошуку зображень за запитом

В п'ятницю, 31 березня о 18 год. в в івано-франківському обласному драмтеатрі покажуть виставу "Нація"

Драма-реквієм на основі реальних подій за однойменною книгою М. Матіос на основі реальних подій 40-х років XX сторіччя на скривавленій Гуцулії — своєрідний спіритичний сеанс. Молитва-реквієм у містичному коловороті сценічного простору крізь час роз'ятрить та відкриє навічно незагоєні рани давно минулого, подарує сповідь та прощення "своїм" та "чужим", "невинним" та "винним" мученикам історії. Бо тільки з любові та у муках народжується нове чисте життя. Народжується НАЦІЯ.

Результат пошуку зображень за запитом

На завершення тижня у неділю, 2 квітня вулицями Івано-Франківська пройде загальноміська Хресна хода. Початок о 14:00 біля храму Царя Христа, монастиря оо. Василіян, що на вул. Незалежності, 181.

Результат пошуку зображень за запитом