Концерту не буде? У Франківську пообіцяли блокувати виступ епатажної Полякової


10 травня до Івано-Франківська з концертною програмою "Я вас люблю" їде суперблондинка, королева кокошника Оля Полякова.

Концерти епатажної Полякової на заході України здійняли хвилю обурення у соцмережах. Мовляв, вона під час війни їздила виступати до країни-агресора та окупованих територій, тож не має права давати концерти в Україні. 

Зважаючи на це активісти Народної Самооборони пообіцяли блокувати концерт співачки.

"Ми не маємо права приймати у своєму місті публічних осіб, які їздять у Російську Федерацію в той час, коли на території України ведеться неоголошена війна. Тоді, коли гинуть наші хлопці, брати, сестри, батьки та діти, ми не можемо бути дволикими, позиція народу має бути однозначною. Тому "Народна самооборона Івано-Франківської області" повідомляє, що подібні концерти будуть блокуватися, щоб не порушувати націєтворчу функцію та територіальну цілісність", - йдеться у заяві Самооборони.

Слід зауважити, минулого тижня в Рівному активісти навіть намагались зірвати концерт співачки. Сама ж Оля Полякова запевняє, що на неї звели наклеп, бо вона від самого початку була проти окупації та агресії. І навіть регулярно допомогає українській армії.