Концерти, фестивалі та забави: Як Франківськ святкуватиме День Незалежності


У рамках святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в Івано-Франківську проведуть 40 різноманітних заходів.

Святкування розпочнеться святкування вже 22 серпня. Про це йшлося на щотижневій оперативній нараді у міського голови, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Зокрема, 23 серпня біля пам’ятника Івану Франку о 18 годині відбудеться концерт «Harmonia Nobile». А вже наступного дня о 18 год. на цій сцені виступлять Антитіла, Тартак, Кому вниз. Також концерт народних колективів пройде і на Вічевому майдані.

Окрім того, 23 серпня о 19 годині франківців запрошують переглянути виставу «Нового театру», на літній сцені у міському парку.

Вже традиційно діти малюватимуть "незалежність", а також проведуть акцію «Музичні балкони».

Окрім того безліч виставок та розважальних програм пройдуть у сквері Міцкевича.

У рамках святкувань також відбуватимуться і фестивалі. Зокрема, 26 серпня в Івано-Франківську вперше проведуть фестиваль весільно-ресторанної музики Лабух-фест та традиційний фестиваль винограду.

Натомість молодіжних та спортивних заходів буде девять. Це – змагання з шахів, перший в Івано-Франківську міжнародний турнір з тенісу, спортивні ігри серед молоді з обмеженеми можливостями та інші.