Конференція від Карутасу щодо працевлаштування молоді


, 3 жовтня, о 10:00 у готелі Станіславів (конференц-зал, 5 поверх) Карітас Івано-Франківськ організовує конференція на тему: «Сприяння працевлаштуванню випускників ПТНЗ, коледжів, технікумів – представників соціально вразливих категорій – запорука їх успішної соціальної інтеграції».

На конференції підіб’ють підсумки проекту «Шанси для освіти та праці для молоді» щодо працевлаштування випускників ПТНЗ, обговоримо питання соціального супроводу на першому робочому місці та умови успішної інтеграції даної категорії випускників – дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Влад Кубаєвич на зустрічі випускників з потенційними роботодавцями, що організовував Карітас, вдало пройшов співбесіду і зараз працює оператором комп’ютерного набору на СТО – працює з базою даних, здійснює пошук деталей до автомобілів, спілкується з клієнтами. Михайло Сергенюк – підприємець, що забезпечив хлопця роботою і задоволений своїм вибором.

У конференції також візьмуть участь директор БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» отець Володимир Чорній, директор Департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА Віктор Кімакович, заступник директора Івано-Франківського міського центру зайнятості Вікторія Максимів та практичний психолог Отинійського ПЛЕТ Аліна Назарук.