Конкурс на голову Нацполіції: Троян і Крищенко не з'явились на тестування


Тимчасово виконуючий обов'язки голови Нацполіції України Вадим Троян та керівник столичного управління Нацполіції Андрій Крищенко не з'явились на тестування, що відбувається в межах конкурсу на посаду голови відомства.

Про це у вівторок з рекрутингового центру Нацполіції в Києві, де проходить черговий етап відбору кандидатів на посаду голови Нацполіції України, повідомляє Укрінформ.

Загалом на тестування загальних навичок у вівторок прийшли 43 кандидати. Вони мають відповісти на 60 питань протягом години.

Зокрема серед присутніх - заступник голови Нацполіції Костянтин Бушуєв, начальник департаменту карного розшуку Нацполіції Сергій Князєв, начальник головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, начальник головного управління НПУ в Одеській області Дмитро Головін та інші.

Як повідомив журналістам керівник Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, у четвер-п'ятницю секретар комісії Євген Захаров на брифінгу розповість про результати тестування кандидатів.

Водночас Шевченко наголосив, що кандидати, які не з'явились на тестування з поважних причин, за рішенням комісії матимуть можливість здати тести в інший "найближчий час".