Контурна пластика - сучасний метод вдосконалення без хірургічного втручання


Неправильна форма підборіддя, тонкі та асиметричні губи, неправильні контури обличчя – це все легко виправити за допомогою контурної пластики.

Контурна пластика – це природній та безопераційний спосіб обманути час та завжди виглядати на відмінно! Суть даної процедури полягає у введенні необхідних препаратів в зони, які потрібно відкоригувати.

Процедура контурної пластики має рад переваг:

  • ефект помітний одразу після від процедури;
  • перед процедурою не потрібно спеціальної підготовки;
  • тривалість процедури 20-60 хв.;
  • результат зберігається надовго;
  • може поєднуватися із іншими омолоджуючими процедурами,  біоревіталізацією, ін’єкціями краси, пілінгами. 

Маючи естетичні недоліки, які роблять вас невпевненою в собі,  ви можете звернутися до косметолога, який обов’язково постарається вам допомогти.

ЯК ПРОХОДИТЬ ПРОЦЕДУРА?

Прийшовши на безкоштовну консультацію до лікаря косметолога, він огляне вас і допоможе підібрати препарат для проведення процедури.  Під час процедури всі больові відчуття зводяться до мінімуму, оскільки проколи здійснюються дуже тоненькою голкою. Одразу, після проведення процедури  пацієнт може повернутися до звичайного способу життя, оскільки реабілітаційний період відсутній. Професіоналізм наших лікарів + багатий позитивний досвід = ваша молодість і краса. Результати контурної пластики можна порівняти із результатами пластичної хірургії. Ви отримаєте потрібний результат без скальпеля, болю, шрамів та післяопераційної реабілітації.

Тільки до 1 жовтня і тільки у Оксфорд Медікал контурна пластика обличчя і губ зі знижкою 25%

Для більш детальної інформації та запису на БЕЗКОШТОВНУ консультацію косметолога телефонуйте за номером: (050) 3 777 299; (067) 3 777 299

Вдосконалюйте себе з фахівцями Оксфорд Медікал!

На правах реклами