Корисні властивості цвітної капусти


Її смакові якості та користь оцінили давно. З усіх видів капусти тільки цвітна має такий величезний букет вітамінів та мікроелементів. Вона зміцнює імунну систему, захищає організм від інфекційних захворювань, сприяє кращому перетравленню їжі та поліпшенню зору.

Цей поживний овоч багатий різними фітохімічними елементами, антиоксидантами і вітамінами. З огляду на низьку калорійність цвітної капусти, це відмінний вибір для тих, хто намагається скинути зайву вагу. Про це йдеться на сторінці Центрального ринку.

Також вона містить багато клітковини і невелику кількість природного цукру. Це робить цвітну капусту відмінним варіантом для діабетиків або тих, хто стежить за рівнем цукру в крові.

«Цвітна капуста – це доступний за ціною, дуже смачний і надзвичайно корисний овоч, – розповідає продавчиня Іванна. – Є декілька сортів цвітної капусти, але ми продаємо найбільш популярний серед покупців – білий».

На Центральному ринку Ви завжди знайдете найбільший вибір свіжих овочів. Весь товар перед тим, як потрапити на прилавки, проходить ретельну лабораторну перевірку. Тому можна бути впевненими у своїх покупках.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!