Коронавірус: Марцінків повідомив про смерть ще трьох іванофранківців


Станом на 10 квітня в Івано-Франківській області зафіксовано 254 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. В Україні лабораторно підтверджені 2203 випадки COVID-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав.

В Івано-Франківській ОТГ кількість хворих зросла до 77. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час прямого ефіру, пише .

«Маємо 74 хворих франківців і ще троє з сіл Черніїв, Підпечари та Підлужжя, які входять до нашої ОТГ. Також ми провели 868 експрес-тестів, які виявили 235 позитивних результатів. Тобто, це 235 підозр на коронавірус. На щастя, не всі вони перебувають в поганому стані, переважна більшість переносить хворобу у легкій та середній формі. Втім, 228 осіб, серед яких 14 дітей, госпіталізовані до міських лікарень з пневмоніями, бо підозрюється коронавірус. Також 67 франківців є пацієнтами, або перебувають на обліку в обласній інфекційній лікарні», - зауважив Марцінків.

Як зазначив очільник Франківська, у місті вже офіційно підтверджено смерть 5 людей, які мали коронавірус. Також очікують результати щодо трьох осіб, які прижиттєво мали позитивні ПЛР-тести.

«На жаль, вчора ми мали три летальні випадки, у яких підозрювали коронавірус. Це достатньо багато.  У міській лікарні №1 помер 58-річний чоловік, також у центральній міській клінічній лікарні померла 74-річна жінка. І як ми повідомляли раніше, помер 84-річний чоловік, у якого теж підозрюють коронавірус. Очікуємо результати ПЛР-досліджень",  - зазначив Руслан Марцінків. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!