Країна щасливих людей: як українські зірки вітали Україну з Днем Незалежності


24 серпня вся Україна святкує 26-ту річницю Незалежності. Українські зірки привітали країну та українців з Днем незалежності.

На своїй сторінках в соцмережах зірки бажають Украні миру та процвітання. День Незалежності України у 2017 році святкують в умовах, коли частина території досі залишаються під окупацією, тож у більшості привітнь лунали побажання повернути анексований Крим та території Донбасу, пише 24 канал

"Незалежність підіймає на крилах.Відповідальність не дає ці крила спалити. Маючи і те, і інше, можна долетіти до мети!", – написав лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

"За що я тебе люблю? За те, що ти дозволяєш всім нам бути собою і завжди даєш кожному змогу робити тебе кращою. За те, що ти не здаєшся й за те, що ти моя. Я обіцяю, що зроблю все, що можу, щоб твоє харчування стало смачнішим, щоб ти більше посміхалася та була кращою. З днем народження! Цілую тебе у борщ", – написав відомий українській кулінар Євген Клопотенко.

"Незалежність — це нескінченна боротьба і неймовірний стимул весь час вдосконалювати себе и свою країну. Я бажаю нам ставати краще, ніж ми є, і зберегти найдорожче - нашу свободу! Україна – це наш дім. І я мрію, аби у нас запанував мир, щоб ми стали країною щасливих людей", – написала співачка Джамала.