Краще від матусі: дитячі україномовні книжки


Кожна мама прагне дати своїй дитині найкраще. Ми всі прагнемо мати прекрасних і розумних дітей, тому з великим завзяттям вибираємо правильні школи і бездоганних вчителів. Але пам'ятайте: як у тата і мами, у вас є можливість підвищити потенціал навчання ваших малюків, просто зробивши книги невід'ємною частиною їхнього життя.

Дослідження показують, що діти, які люблять читати, краще навчаються в школі. Читання разом підвищує навички грамотності і робить набагато більше – допомагає будувати сильні і люблячі відносини між .Адже любов до рідної мови починається саме з голосу матері, яка читає своїй улюбленій дитині цікаву книгу.

Ерік Карл - «Дуже голодна гусениця»

Найвідоміша книга знаменитого американського дитячого художника і письменника Еріка Карла. Видано твір в далекому 1969 році, але з тих пір багато разів перевидавалася і була перекладена багатьма мовами світу, в тому числі українською.
Вважається, що книга для малят, але дітки і подоросліше з величезним задоволенням її читають. Думки, чому книга постійно входить в рейтинги найкращих, діляться: одні вважають справа в ілюстраціях, інші – в чаклунстві перетворення гусениці в метелика, але головне - малюки її обожнюють! Разом з розвитком гусениці можна знайомитися з рахунком, днями тижня, назвами фруктів і інших продуктів. Рекомендуємо для дітей від року до 4-5 років.

Оксана Кротюк - «Абетка»

Багато батьків зроблять правильний вибір, якщо придбають це видання. Представлена ​​абетка - чудова. Поки дітки не знають букв, але прагнуть до знань, вони насолоджуватимуться яскравими чудовими ілюстраціями і смішними віршиками. Все буде для них в задоволення і радість. І через таке ігрове навчання вивчити алфавіт у них не складе великих труднощів. Прекрасний вибір для найдорожчих людей.

Катерина Міхаліціна - «Хто росте у парку»

Абсолютно чарівна історія маленького паростку. Саме в цій книзі розглянуться важливі теми: про пошук себе, про зростання, про природу навколо нас. Через барвисті ілюстрації діти зможуть дізнатися не тільки назви звичних погляду дерев, але і яка в них кора, листя, колір. А найголовніша думка твору - що щастя - це бути непоодиноким й дуже комусь потрібним і близьким. Рекомендуємо для дітей від 5 до 8 років.

Абетка з Колекції національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків

Унікальна для нашої країни абетка. Вона ілюстрована не тільки красивими яскравими малюнками, а шедеврами живопису, графіки, скульптури та декоративного мистецтва. Кожна буква представлена ​​одним або кількома роботами, які походять не тільки з Європи, Азії, але навіть Стародавньої Греції, Риму та Єгипту. Незвичний формат естетично задовольнить читачів від малого до великого, і з юного віку ознайомить з високим мистецтвом, виховає хороший художній смак.

Ці та багато інших цікавих та захопливих книг для дітей та їхній батьків можна знайти в книжковому інтернет-магазині Booklya.ua, а його різноманітний асортимент задовольнить найвибагливіших маленьких читачів.