Кравчук заявив, що вибори-2019 можуть стати останніми для України


Леонід Кравчук вважає, що якщо українці помиляться з вибором нового президента і Верховної Ради в 2019 році, то майбутні волевиявлення стануть останніми в історії України.

Про це він сказав в інтерв'ю «Главкому».

Перший Президент України Леонід Кравчук також запевнив, що до виборів глави держави не виявиться в групі підтримки жодного з кандидатів.

«Якщо ми цього разу помилимося, і будемо вибирати гречкоюі, то це можуть бути для нас останні вибори. Я не піду ні до кого в команду. Я не піду ні до кого в штаб. Я буду аналізувати. От я ходив на форум до Тимошенко. І зараз говорю, і тоді говорив, що я піду до будь-якого: до лівих, до правих, до БПП, до «Народного фронту». Це не тому, що мені дуже цікаво, а тому, що я хочу порівняти, щоб сказати людям: «Будьте пильними», – наголосив він.

Він також нагадав, що свого часу підписав всі без винятку установчі документи про створення української держави.

«І коли сьогодні з'являюся десь на людях, до мене підходять і кажуть: «Навіщо ви це зробили? Ми ж не готові. Навіщо ви зробили так, що до влади прийшли корупціонери?» Що я повинен відповісти? Я повинен перед цими виборами сказати: цього не робіть, це помилка. А щоб це сказати, мені потрібно все вивчити», – додав Кравчук.