Креативних містян запрошують до "вирощування" бренду Івано-Франківська


Проект «Партнерство для розвитку міст» та міська рада запрошують креативних та активних громадян долучитися до "вирощування" бренду Івано-Франківська.

Проект «Партнерство для розвитку міст» (проект ПРОМІС) та Івано-Франківська міська рада запрошують креативних та активних громадян долучитися до "вирощування" бренду Івано-Франківська в міському просторі, культурному житті міста, системі міського управління та згенерувати ідеї проектів з промоції міста, йдеться на сайті міста.

В межах розробки Маркетингової стратегії міста Івано-Франківська планується проведення творчої зустрічі у форматі «Відкритий простір (Open Spaсe)» на тему: «Проекти "вирощування" бренду міста», яка відбудеться 24 листопада 2017 р. (з 10:00 до 15:00) у приміщенні готелю "Надія" за адресою вул. Незалежності, 41

Відкритий простір – це креативний метод дискусій в групах, який застосовується для стратегічного розвитку та пошуку рішень у проблемних ситуаціях. Учасники заходу зможуть запропонувати ідеї, теми для можливих майбутніх проектів створення позитивного іміджу міста та обговорити їх в малих групах. Учасники вільно вирішуватимуть, в якому обговоренні вони хочуть брати участь, а також зможуть переходити з групи в групу в будь-який час.

В проектах учасників має бути відображена ідея бренду міста: «Івано-Франківськ - ТЕПЛЕ затишне місто унікальної архітектури, самобутності та культурної енергії, де можна відчути смак неповторних традицій, та пізнати на дотик сучасні мистецькі надбання».

Бажана тематика проектів:
• Проекти щодо візуалізації, «вирощування» та закріплення бренду у міському середовищі та інфраструктурі, зокрема, формування інвестиційних продуктів, створення сучасної туристичної інфраструктури, громадського простору, транспорту та послуг.
• Проекти щодо пожвавлення бренду у культурному середовищі міста, зокрема, проведення ділових і культурно-мистецьких заходів, подій національного та світового рівня для гостей міста, культурних заходів для мешканців.
• Проекти щодо промоції та просування бренду міста.

Після відбору та подальшої експертизи проекти буде включено до Маркетингової стратегії міста.

У разі виникнення запитань, прошу звертатись за тел. (0342) 552065 або +38(096)0083753, +38(050)2181755

Реєстрація проводиться за посиланням