Крізь шпаринку: Що готують для франківської молоді на День міста?


У мерії продовжують відкривати завісу щодо святкових заходів з нагоди 356-річчя Івано-Франківська. Яке ж свято без гучного концерту? Саме на музичні сюрпризи найбільше чекає молодь нашого міста.

Отож, святкові концерти пройдуть впродовж трьох днів: 4, 5 та 6 травня. Окрім відомих місцевих виконавців, традиційно очікуємо на зіркових гостей всеукраїнського і міжнародного масштабу.

Розважати франківську молодь у перший день фестивалю «Карпатський простір» буде рок-гурт «Друга ріка». Створені на початку 1996 року, музиканти змогли створити свій власний музичний стиль в рамках поп-року з елементами нью-вейву, пост-панку, брит-попу та інді-року та стати одним з найпопулярніших гуртів України.

Другий день обіцяє бути не менш цікавим та запальним. Відомий український гурт, що виконує музику в стилях репкор, хіп-хоп, рок та фанк, «Танок на майдані Конґо» подарує запальні емоції усім слухачам та глядачам концерту.

Фінальний, третій день фестивалю – 6 травня. Цього дня розділити свято Дня народження Івано-Франківська приїде відомий швейцарський гурт «Kadebostany». Їхня музика представляє собою мікс pop, soul і східноєвропейського фолку.  Гурт cконцентрований на тому, щоб створити свій унікальний стиль музики, а також подарувати незабутні враження своїм глядачам.

Сподіваємося, що франківцям та гостям буде весело, драйвово та позитивно.