Криваві вихідні на Прикарпатті: Двох чоловіків "підрізали" приятелі


На Прикарпатті правоохоронці розкрили два факти спричинення тяжких тілесних ушкоджень.

Інциденти між товаришами трапилися під час розпивання спиртних напоїв. 28-річному жителю обласного центру та 50-річному жителеві Богородчанського району, підозрюваних у скоєнні умисного тяжкого тілесного ушкодження, загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

До Івано-Франківського міськвідділу міліції поступило повідомлення від чергового лікаря станції швидкої медичної допомоги про госпіталізацію парубка з ножовим пораненням живота.

Співробітниками Івано-Франківського міськвідділу міліції було встановлено, що того дня хлопці вживали спиртні напої. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка, в ході якої 28-річний неодноразово судимий івано-франківець ударив ножем у живіт свого приятеля із Галицького району, який приїхав в гості.

Ще один факт тисменицькі правоохоронці зафіксували вечірньої пори 25 січня, коли до районної лікарні було госпіталізовано 55-річного жителя райцентру. У нього медики діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини з пошкодженням тонкого кишечника та жовчного міхура.

Вжитими оперативними заходами міліція встановила, що тілесні ушкодження чоловіку спричинив його 50-річний гість із Богородчанського району під час сварки кухонним ножем.

Як зазначив заступник начальника Управління - начальник кримінальної міліції УМВС України в Івано-Франківській області Володимир Марчук, відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.