Квартиру франківчанки відучора затоплюють сусіди, яких немає


Мешканку квартири на Довгій, 26 вже майже добу затоплюють з квартири, що вище поверхом. Виклики аварійної, рятувальників та поліції не дали результату.

Причина - у квартирі, звідки йде вода, ніхто не прописаний. Як розповідає у розмові з кореспондентом Бліц-Інфо власниця квартири Стефанія Величко, текти зверху почало ще вчора зранку. Жінка викликила аварійну, але ті їхали понад три години. 

"Потім ще дуже довго перекривали стояк, але вода далі тече. Я телефонувала у поліцію, рятувальникам. Ні одні, ні другі нічим не допомогли. Рятувальники приїхали - розвели руками, бо їм треба дозвіл на вскриття від власника. А в квартирі ніхто не прописаний, поліція шукала власника через паспортний стіл і нікого не знайшла. Кажуть мені, що не мають права виламати двері без дозволу власника. Хоч там таке двері, що нема що виламувати. Ходять наркомати, варять якесь зілля, зробили з квартири притон. А мені далі тече, постіль мокра. Я інвалід, маю 76 років і не маю до кого звернутись по допомогу. Вода вже тече навіть по фасаді будинку, хоч стіна має 40 сантиметрів. Всі чекають, аби впала стеля - тоді вже будуть щось робити", - скаржиться пенсіонерка.

За словами Величко, вона цілу ніч збирала воду. Хвилюється, що підлога в квартирі цієї повені не переживе, адже її від води вже добряче покрутило. Вона живе на другому поверсі, тож гадає, що вода вже дійшла й до її сусідів знизу.