Квіти і ландшафтні проекти: У Франківську проведуть унікальний фестиваль


7-8 жовтня вперше в Івано-Франківську проведуть перший щорічний фестиваль рослин, квітів та ландшафту «В обіймах зелені».

«Ми хочемо щоб наше місто було гарним та зеленим. Саме тому ми вибрали міський парк як місце проведення фестивалю», - зауважив міський голова Руслан Марцінків.

Фестиваль рослин, квітів та ландшафту «В обіймах зелені» - це яскравий та кольоровий ярмарок рослин та товарів для саду, в якому прийме участь більше 40 компаній з Івано-Франківська та Львова.

«Буде майстер клас з фігурної стрижки дерев. Коли готували фестиваль, ми подумали і про дітей, для них також проведуть різноманітні майстер-класи», - зауважила начальник відділу організації дозвілля "Фонд розвитку міста та рекреації" Зоряна Підхомна.

За її словами, також ландшафтні студії створюватимуть свої композиції. Для цього виділили три локації. Відтак в останній день фестивалю шляхом голосування іванофранківців виберуть переможця.

У франківців також буде унікальна можливість придбати рідкісні рослини, товари для садових центрів та ландшафтних студій, флористики та інших товарів для озеленення.

Також для відвідувачів фестивалю організують музичну частину.

Окрім того, у рамках фестивалю ландшафтні дизайнери малюватимуть ландшафтні проекти парку. Їхні роботи виставлять для інтернет голосування, а проект переможця реалізують.