"Лайфхак" від франківського прибиральника викликав шквал коментарів у соцмережах


Сьогодні, 19 квітня однією з найобговорюваніших в соцмережі тем серед франківців стало відео на якому прибиральник викидає зметений пил на газон.

Відеозапис виклав у мережу франківець Roman Svyagla.

"Лайфхак франківських комунальників", - підписав відео чоловік.

Франківці одразу ж почали активно коментувати відео. За кілька годин пост зібрав майже сотню коментарів. Одні критикували весь комунальний департамент, мовляв чому не стежать за працівниками. 

Інші ж користувачі запитували чому автор відео не просвітлив двірника, що так робити не можна.

"Що цікаво, що той вуйко навіть не знає, що за ним така баталія... іншим разом, як будете бачити двірника, який так само висипає пісок у траву, підійдіть і просвітліть його, розкажіть йому його права, поспілкуйтесь із двірником", - написав Taras Seniv.

У свою чергу очільник МДК Віталій Бурко зауважив, що майстри дільниць фізично не можуть встежити за всіма працівниками. тож автор відео міг також зробити зауваження, а не тільки знімати і викладати ролик.

"Лінь йому до тачки три метри донести, простіше кинути на газон. І що з таким зробиш? Я вже сказав майстру розібратись у ситуації і провести з ним бесіду. На жаль за всіма не встежиш", - прокоментував Віталій Бурко.