Лекція "Біг як спосіб мислення"


У суботу, 4 листопад о 12:00 в ресторані "Zdorovyй" (вулиця Володимира Великого 10б) франківцям розкажуть про біг як спосіб мислення.

Біг - це не просто вид спорту, один з методів схуднення, ефективне кардіо чи таке інше.

Біг - це спосіб мислення. Свобода, яку відчуваєш щойно прохолодне повітря потрапляє у твої легені. Щастя, яке усвідомлюєш, коли вітер в вухах приглушує зайві думки. Легкість, яка переповнює, коли набираєш швидкість і повністю концентруєшся на власному диханні.

І тут, здається, можна продовжувати вічно, але чи є в цьому сенс, якщо, в будь-якому випадку, кожен завжди відчуватиме біг по різному. 

Професійні спортсмени добре знають, наскільки важливе правильне серцебиття та рух стопи при заняттях спортом, марафонці знають, як важливо правильно підібрати взуття та зосередитись на цілі, що перед тобою поставлена, а любителі розуміють, що таке задоволення та бадьорість, яку відчуваєш щоразу, коли починаєш свій день з руху.

Саме тому вже наступної суботи (4 листопада) о 12:00 ми влаштуємо лекторій на тему "Біг як спосіб мислення", на якому своїми думками та досвідом поділяться члени бігового клубу - любителі та професіонали, які точно мають, що розповісти, та знають, як надихнути вас до нових звершень, до змін, до того, щоб врешті-решт перебороти власний страх та лінь і прокидатись щасливими та сповненими енергії! А хіба це не перший крок до вашого ідеального життя? Тоді давайте зробимо його разом! До зустрічі в ресторані "Zdorovyu"!
4.11 (субота) о 12:00
вул. Володимира Великого, 10б
Вхід вільний
Реєстрація - 0953601141 !