Лідер гурту "Антитіла" у Франківську: Своїм прикладом я агітую залишатися в Україні


Популярний український гурт “Антитіла” на вихідних дав концерт в Івано-Франківську.

.Журналісти ТРК “Вежа” поспілкувались із лідером гурту Тарасом Тополею
 
– В Івано-Франківськ ви приїхали із презентацією альбому «Сонце». Як створювався альбом? Що надихало? 
 
– Натхненням слугувало все, що відбувалося навколо нас: наші емоції, переживання, друзі, сім’я, події в країні. Писати його почали ще під час релізу платівки «Все красиво», а безпосередньо на студії працювали десь за три місяці перед представленням альбому.
 
67
 
– Які композиції увійшли до платівки? Чи зніматимуться кліпи на нові пісні, що увійшли до альбому?
 
– До альбому увійшли пісні вже відомі публіці: «Танцюй», «Одинак», «Дунай», переспів «Люди як кораблі» та чотири свіжі композиції. Кліп зніматиметься на пісню «Дунай». Зараз вже думаємо про наступну платівку.
 
– Це найбільше ваше турне. Скільки міст уже відвідали, скільки ще попереду?
 
– Це наймасштабніший тур гурту «Антитіла». Ми відвідаємо 40 міст: 6 з них в Америці, 1 – в Білорусії, всі інші міста – це українські обласні та районні центри. Веземо потужне світло, звук, відеоекран, дві години живого концерту. Думаю, публіка буде максимально задоволена.

– Де найбільше подобається виступати?
 
– Подобається виступати там, де публіка прийшла слухати твої пісні та співати разом з тобою, а географія не має значення.
 
78
 
– Коли приїжджаєте в нове місто з концертом чи є час на розважальну та пізнавальну програму?
 
– На жаль, як правило, на це часу не вистачає.
 
– Які пісні вам найбільше подобається виконувати?
 
– Нові (сміється).

– Чого не вистачає українській музиці?
 
– Грошей.

– Проте, попри можливість виїхати за кордон, ви залишаєтесь в Україні та берете участь в акціях, які мотивують молодь залишатись в Україні. Обґрунтуйте свою позицію. 
 
– Моя позиція дуже проста: я хочу, щоб мої діти жили в Україні, щоб їхнє майбутнє не було десь за Бугом. Кому як не нам робити майбутнє? Попри те, що іноді закордонне життя здається красивішим та цікавішим там теж “не медом мазано” і буває не просто. Тому своїм прикладом я агітую залишатися в Україні, та не зважаючи на всі перепони та труднощі, будувати тут своє майбутнє та майбутнє держави.