Лікарка з Канади поділилася досвідом з франківськими студентами-медиками


Сьогодні, 26 вересня в Івано-Франківську відбулася зустріч з лікарем, акушер-гінекологом, засновником і керівником Міжнародної академії здорового життя Оленою Березовською.

Березовська - випускниця івано-франківського МЕДу, яка з 2003 року працює лікарем у Канаді. За її словами, їхавши до Канади вона повезла з собою дві валізи книг по 25 кілограмів, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

У стінах рідної альмаматер вона ділиться зі студентами своїм досвідом і думками про те, як стати прогресивним лікарем в умовах відстутності прогресу. За її словами, тема лекції дуже складна, адже зовсім одне вивчитися, а інше - стати успішним лікарем.

"Оглядаючи по 50 жінок в день у мене почали виникати сумніви що все те, що навчали мене тут було правильно, адже не можуть бути всі хворими", - зазначає лікар.

Вона додає, що зараз потрібно якнайкраще володіти англійською мовою, адже цією мовою спілкується вся медична спільнота та видається сучасна медична література. Ще одним плюсом для лікарів є курси зі стажування. Найпростішими є курси-онлайн CNI.

"Весь прогрес в медицині починається з прогресу лікаря. Ця зміна повинна бути в середині кожної людини, адже ніхто не прийде і не скаже, що завтра буде краще", - наголошує Березовська.