Лікувати геморой? Так, запросто!


А чи знаєте ви, що в задньому проході є вени і вони можуть запалюватися, тромбуватися і кровоточити? Коли є хоч один з цих симптомів, це називається гемороєм, при якому навколо кишки утворюються вузли, які приносять неприємні відчуття, ускладнюючи людям життя.

Потрібно розуміти, що геморой здебільшого є генетично успадкований, і проявляється тільки в тому випадку, коли щось спровокувало його початок. До таких факторів належать: малорухливий спосіб життя, довге сидіння, неправильне харчування, шкідливі звички та ін.

Слово «геморой» в перекладі з грецького означає «кровотеча». Саме з цього симптому - червоних слідів на туалетному папері - пацієнти зазвичай розуміють, що хворі. Одна з причин ігнорування проблеми - страх перед можливою операцією. Однак в Івано-Франківську є нові методи, які можуть перевернути уявлення пацієнтів про лікування геморою -  це безопераційні та майже безболісні процедури, які проводяться в медичному центрі «Оксфорд Медікал» Івано-Франківськ.

 «Дуже часто буває, що ознаки геморою з'являються, а потім проходять, - говорить проктолог медичного центру «Оксфорд Медікал» Івано-Франківськ, Володимир Філюсь - це не означає, що все в порядку - це означає, що варто звернутись до лікаря. Більшість пацієнтів зізнаються, що, відчувають нелюдські муки, але все одно боялися звернутися до лікаря. Страх перед відвідуванням лікаря-проктолога відомий. А що видніється на горизонті хірургічна операція навіть самого сміливого злякає. При нападі гострого геморою, в деяких випадках, хворий не може ні ходити, ні сидіти через сильні больові відчуття».

Цікаво,  вплинув би той факт, що лікування геморою можливо без операції, на ваше рішення піти до лікаря? Напевно! В «Оксфорд Медікал» можна пройти повне і безболісне проктологічне обстеження, а за допомогою новітнього відео обладнання. Ви можете побачити Вашу проблему прямо на екрані монітора - говорить Володимир Філюсь.

В "Оксфорд Медікал" можна вирішити проблему геморою і тріщин прямої кишки за допомогою процедур, більш приємних, ніж операція. «Оксфорд Медікал»  Івано-Франківськ пропонує  лікування геморою всього за 3-4 амбулаторних відвідування без операційного втручання! А значить, без госпіталізації і болю, без зміни Вашого звичного способу життя. Ваші колеги по роботі навіть не помітять Вашої відсутності!

Відкладіть усі справи і займіться своїм здоров'ям - зателефонуйте і запишіться на первинну консультацію до лікаря проктолога по телефону: (0342) 777 299; (050) 3 777 299; (097) 4 777 299!

М. Івано-Франківськ, вул. Василіянок 1

Деталі тут: http://ivanofrankivsk.oxford-med.com.ua/viddilennya/proktologiya

На правах реклами