Локація "Танець": Між нами / Чаювання


15 червня о 17:00 в ляльковому театрі у рамках фестивалю Porto Franko на локації "Танець" відбудеться "Між нами / Чаювання"

Чаювання – танцювальна робота-дослідження – результат співпраці Ольги Лабовкіної в якості запрошеного хореографа і TOTEM Dance Group (TDG) м.Київ. Темою дослідження вистави стали міжособистісні відносини всередині групи. Вже довгі роки разом … особисті кордони чіткі й різкі… як дзвін чашок. Статусність, давно розподілені ролі, не завжди емоційна сумісність … все вже стало міцним, твердим, відчутним. Іноді ми всі досягаємо точки кипіння. Може просто вип’ємо чаю?

Лабовкіна Ольга – танцівниця, хореограф і перформер, що працює в області сучасного танцю, візуального мистецтва, театру і перформансу. Випускниця Академії Російського балету імені Ваганової (м.Санкт-Петербург), засновниця KARAKULI dance theatre (Мінськ, Білорусь). В якості хореографа співпрацювала з телеканалом СТБ (шоу «Танцюють всі. Повернення героїв»).

Вистава “Між нами” – дуже щира і чуттєва робота іспанського хореографа – Чеві Мюрадай з українською танцювальною компанію TOTEM Dance Group. Це своєрідний маніфест про кохання, бажання, пошук свого шляху і радості руху до мрії, заснований на поезії Шарля Бодлера.

Хореограф Чеві Мюрадай, який вже отримав понад 8 премій, одна з яких визнала його кращим танцівником та хореографом – Премія Max. Чеві Мюрадай розпочав свою діяльність у світі танцю в Іспанії у 1985 році у класі Кармен Сенри. І вже за свою першу постановку як хореограф «На полі серед квітів я шукав тебе і не міг знайти» отримав міжнародну нагороду як видатний танцівник у Лабан центрі в Лондоні. Завдяки таланту та любові до танцю його було запрошено працювати у Лондоні, а вже пізніше із виставою Руї Хорта Константа «Об’єкт» (1994) він об’їхав у США і Південну Америку з танцювальною трупою Jusaba (Майамі).

Заснувавши свою власну танцювальну трупу Losdedae, з метою розвитку сучасного танцю в Іспанії, було поставлено більше 30 вистав. Також Чеві Мюрадай поєднує свою кар’єру як танцівник з викладацькою роботою на курсах, семінарах та майстер-класах, як запрошений лектор для різних національних і міжнародних шкіл. Чеві підтримує постійний зв’язок з театром і працює в якості хореографа і режисера сценічного руху з відомими театральними режисерами.

Танцівники: Ярослав Кайнар, Богдан Кириленко, Богдан Урхов, Ольга Маркович, Олена Міц, Христина Слободянюк, Ірина Бодрик, Аліна Цховребова