Локація "Танець": Вистава "Вішалка"


16 червня о 17:00 в ляльковому театрі у рамках фестивалю Porto Franko на локації "Танець" відбудеться " вистава "Вішалка"

Вішак – це досить-таки цікава штука. Вона має різні форми, конструкцію і назви. Але головне, що мета у кожної вішалки в світі одна – зберігати речі, які висять на ній і чекати, поки людина дасть їм життя і наповнить їх своєю енергією. Але ж дуже часто буває і навпаки – речі оживляють нас і дарують нам образ. Комусь комфортно в старих джинсах, а хтось почуває себе впевненим тільки в дорогих брюках. Але чому сьогодні ви обрали саме цей одяг? Чому зібрали в багаж саме такі речі? Чому ми маємо купу мотлоху, але не користуємося ним? Можливо, людина думає, що накопичуючи майно ми стаємо багатшими. Але ж ми просто захаращуюємо свій простір, в якому вже не залишається місця для нової енергії. І що ж тепер робити з усіма цими речами?

У виставі «Вішалка» танцюристи НЕ будуть засипати вас питаннями і пошуками смислів. Ні, перед артистами стоїть лише одне завдання – добре провести час разом із глядачем.
Ярослава Кайнар – хореограф, викладач, танцівник, Лауреат міжнародних конкурсів та викладач contemporary dance та modern jazz в TDS.

Виконавці: Totem Dance Group – Дарія Донцова, Олена Галушко, Христина Слободянюк, Ірина Бодрик, Богдан Кириленко, Ольга Маркович, Аліна Цховребова, Дарина Тураш.