Локація Театр: Кінетична вистава “...але вітер…”


15 червня о 20:00 на локації "Театр" (філармонія) у рамках фестивалю Porto Franko відбудеться кінетична вистава Влада Троїцького “...але вітер…”

Центр Сучасного Мистецтва «ДАХ» (Київ, Україна)
Режисер: Влад Троїцький

«Це історія про життя, зустріч, любов, розставання, самотність, надію… і знову життя. На сцені грають троє акторів, що представляють різні образи людини, але дійових осіб лише двоє: людина з усіма своїми почуттями, сподіваннями і конфліктами, та вітер – німий і невидимий, безумовне існування якого – єдина можлива форма діалогу з людиною.» (О.Пастушенко) Саме вітер заповнює порожнечу світу, і саме вітер рухає долями людей.

Декорації створені з десятків вентиляторів та целофану. Музику утворює поєднання шумів сцени та живих барабанів. За допомогою відеопроекцій створено простір казкового сновидіння

Вистава Влада Троїцького “...але вітер…” - це притчева історія про зустріч, про любов, про розставання, про надію. На сцені грають троє акторів, але дійових осіб лише двоє: людина - з усіма своїми почуттями, сподіваннями і конфліктами, та вітер – німий та невидимий, безумовне існування якого – єдина можлива форма діалогу з людиною.