Локація Театр: Вистава "Буна"


16 червня о 15:00 на локації "Театр" (Драмтеатр) у рамках фестивалю Porto Franko відбудеться вистава "Буна"

Вистава «Буна» - скандальне творіння Віри Маковій, що оповідає про протистояння цінностей і поглядів різних поколінь. Запрошуємо всіх шанувальників театрального мистецтва на виставу «Буна» в Івано-Франківську!

Історія п'єси розгортається навколо однієї сільської родини, заправляє якою бабуся Буна. Вона – втілення всього затхлого і інертного, міфічної темної сили, що маніпулює іншими героями вистави. Буна – це метафора на опозицію консерватизму з чимось новим і прогресивним, конфлікт Сходу і Заходу, раціонального і ірраціонального.

Актуальність і гострота проблеми, що піднімається автором, а також талановита акторська гра, що вражає своєю непідробною щирістю і професіоналізмом, обіцяють повний аншлаг в залі. Встигніть купити квиток на спектакль «Буна» в Івано-Франківську!

Для того щоб краще зрозуміти персонажів п'єси режисер Давид Петросян разом з акторами жили місяць в селі, медитуючи, займаючись тренінгами і спостерігаючи за людьми. Команда театру обіцяє вам повне занурення у все, що відбувається на сцені і неповторну атмосферу!